Stevens Uden is een bedrijf dat al meer dan 40 jaar lang bekend staat als de betrouwbare specialist op het gebied van verkoop, reparatie en service van o.a.: accu’s, dynamo’s en startmotoren, diesel service en hydrauliek (- slangen) en alle denkbare aanverwante producten. Kwaliteit staat altijd voorop, en daarom proberen we altijd zoveel mogelijk met A-merken onderdelen en producten te werken.

Ons motto

Stevens is een ècht familiebedrijf. Het zoeken naar een oplossing die niet voor de hand ligt is onze hobby, specialiteit en met de paplepel ingegeven. Ook voor bijzondere uitdagingen proberen we een maatwerk oplossing te bedenken.

Als je weet hoe iets werkt, kun je het maken!

Klantenkring

 • Automobielbedrijven

 • Taxi- en transportbedrijven

 • Heftruck – intern transport

 • Loonwerkers

 • GWW-bouw

 • Groenvoorzieningsbedrijven

 • Landbouwmechanisatiebedrijven

 • Industrie

 • Overheid

 • Particulieren & hobbyisten

Onze klanten…

… zijn onze boterham. En dat waarderen wij en willen we graag zo houden. De één heeft een eenmalig probleem, de ander komt geregeld terug, omdat men weet dat wij hun probleem serieus nemen en zorgen voor een oplossing!

Ik ga meestal naar Stevens omdat ze naast de standaard producten ze me ook altijd helpen als het een keertje niet zo makkelijk is.

Een stukje maatwerk vind je niet meer overal heden ten dage.

D. Kroesbergen

Ik stond met stukken onderweg. Via mijn telefoon heb ik toen op gezocht en kwam bij Stevens uit. Zij konden mij helpen aan het onderdeel voor mijn traktor, waardoor ik relatief snel weer onderweg kon. Bedankt voor de hulp!

John Eggink

Als Mark Stevens het niet kan maken, vergeet het dan maar…

Danny W.

Als ik bij Stevens vraag naar een product om mijn startmotor te reviseren, is de kans 90% dat het op voorraad is!

Bert van Hout

MVR (Maatschappelijk Verantwoord Repareren)

Van nieuw naar repareren, reviseren, ruil naar nieuw en nu weer terug naar reviseren. Wij zijn altijd maximaal blijven reviseren omdat zich het wel loont. Nieuw is uitsluitend als het niet anders kan.

Waarom zult u denken? Anno 2016 zijn de termen Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) en de “Groene labels” niet meer weg te denken. En vaak terecht.

Stevens Uden historie in jaartallen
• voor 1973 smederij Vorstenbosch, LMB, garagebedrijf en van alles meer
• 1973 oprichting garage Piet Stevens + schade + gasinbouw + accu’s
• 1976 reparatie dynamo’s en startmotoren (vanaf nu dagelijks, maar daarvoor ook al)
• 1978 dieselpompen + verstuivers + brandstofslangen + remleidingen

Wij werken met de volgende merken

Kwaliteit staat altijd voorop, en daarom proberen we altijd zoveel mogelijk met A-merken onderdelen en producten te werken. Enkele bekende namen waarvan wij dealer en/of wederverkoper zijn: Bosch, Valeo, Aeroquip, Delphi, CAV, Danfoss, Faster, Raufoss, eva. Er zijn nog vele andere merknamen ons niet vreemd.

aeroquip
valeo
danfoss-white
bosch-white
delphi-grey

Werken bij Stevens? Doe een open sollicitatie!

Actuele openstaande vacatures

Hieronder vind je alle openstaande vacatures. Momenteel is er 1 openstaande vacature.

 • Allround Technisch Medewerker

Openstaande vacature: Allround Technisch Medewerker Specialisatie Electro

Ben jij handig met elektronica in zowel zwakstroom 12-24VDC en 400VAC met handige handjes en een gezond “boeren” verstand? Heb je tevens kennis in de hydrauliek en misschien ook dieseltechniek? Vind je het leuk om creatieve maatwerk oplossingen te bedenken en maken voor de auto en landbouwindustrie? Heb je affiniteit met en een brede interesse in techniek?

Dan heb je misschien jouw toekomstige collega/werkgever gevonden. Stuur een e-mail naar Mark Stevens met je CV en motivatie of vul het formulier hiernaast in.